Jaana Toppari

Jaana Toppari

Konsultti

Olen toiminut suorahakukonsulttina vuodesta 1998 ja vastannut sadoista hakuprosesseista asiantuntijoista toimitusjohtajiin ja hallitusjäseniin saakka. Sekä hakijat että toimeksiantajat hyötyvät pitkäaikaisesta kokemuksestani alalla.

Aiempaa työkokemusta minulla on 10-100 hengen tiimien esimiestehtävistä suuren suomalaisen pankin pääkonttorissa kymmenen vuoden ajalta sekä antolainauksessa, Business Controllingissa että yrityspankin riskienhallinnassa. Opiskeluaikana Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa toimin toimittajana ja päätoimittajana Lakimiesliiton Kustannuksessa sekä oikeudellisten tietokantojen (Finlex ja Normi) kouluttajana silloisessa Valtion Tietokonekeskuksessa.  Ennen opintoja työskentelin kesäisin sanomalehdessä, ja lukeminen ja kirjoittaminen ovat edelleen minulle rakkaita harrastuksia.

Olen sertifioitu WOPI, Cut-e ja Workplace Big Five Profile - käyttäjä sekä SHL:n kykytestien käyttäjä. Lisäksi minulla on coaching-tutkinto Suomen Coaching yhdistykseltä.

 

jaana.toppari@topco.fi

+358 50 5719621

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta